Πάνε πια σχεδόν 5 χρόνια από την τελευταία φορά που ο Pharrell Williams εμφανίστηκε σαν σόλο καλλιτέχνης με το άλμπουμ Girl, που του χάρισε μεγάλη παγκόσμια επιτυχία (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #1, Καναδάς #2, Γερμανία #2, Ιαπωνία #3).

Παρά ταύτα, ο 45χρονος τραγουδιστής, συνθέτης και παραγωγός παραμένει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα της αμερικάνικης σόου μπιζ. Και βρίσκει διάφορους τρόπους να παραμένει στο προσκήνιο.

Πρόσφατα, λ.χ., συνεργάστηκε με τον Γάλλο παραγωγό Gesaffelstein για το τραγούδι "Blast Off", το οποίο αποκτά τώρα το δικό του επίσημο βιντεοκλίπ, στα πλαίσια του συνεχιζόμενου promo για το πρόσφατο άλμπουμ Hyperion: το σκηνοθέτησε ο Warren Fu και μπορείτε να το δείτε στον αμέσως παρακάτω σύνδεσμο.

{youtube}HPTBaPZz27M{/youtube}

Παράλληλα, δημοσιεύεται και μια νέα απρόσμενη συνεργασία με τον Beck, η οποία έχει τίτλο "Saw Lightning" και μπορείτε να την ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Στο κομμάτι αυτό ο Pharrell Williams δεν τραγουδά (ακούγεται μόνο να μουρμουρά), το έχει όμως γράψει μαζί με τον Beck, έχει συνεπιμεληθεί της παραγωγής και παίζει επίσης ντραμς και πλήκτρα. Το "Saw Lightning" προλογίζει εντωμεταξύ το νέο άλμπουμ του Beck Hyperspace, για το οποίο δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Στη δισκογραφία του θα διαδεχθεί το Colors του 2017.

{youtube}NXrlWw3yhW4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured