To ίδρυσαν πίσω στο 2000 3 φίλοι που γνωρίστηκαν σπουδάζοντας στο Πανεπιστήμιο του Νόβι Σαντ και σήμερα είναι το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ στα Βαλκάνια, αλλά και ένα από τα διάσημα της Ευρώπης.

Ο λόγος βέβαια για το Exit Festival της γειτονικής Σερβίας, που εδώ και χρόνια αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης του ελληνικού κοινού, καθώς πολλοί το προτιμούν ώστε να το συνδυάσουν και με διακοπές.

Όπως πάντα, η φετινή εκδοχή του φεστιβάλ θα διεξαχθεί στον γραφικό χώρο του κάστρου Petrovaradin στο Νόβι Σαντ, 4 με 7 Ιουλίου -και είναι πλήθος τα διάσημα ονόματα που θα παραστούν. Ξεχωρίζουν βέβαια οι Cure, αλλά καταφτάνουν και οι πολυσυζητημένοι εσχάτως Greta Van Fleet, όπως και άλλα αγαπημένα ονόματα του σκληρού ήχου (Tarja, Arcturus, Soilwork, Philip Anselmo & The Illegals), καθώς και παρουσίες όπως ο Skepta ή η Sofi Tukker.

Παραδοσιακά, βέβαια, θα υπάρχει και η dance σκηνή, όπου αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν γνώριμα ονόματα σαν τον Carl Cox, την Amelie Lens, τον Paul Kalkbrenner, τον Jeff Mills και τον Maceo Plex, αλλά και διαρκώς ανερχόμενες παρουσίες σαν π.χ. την Peggy Gou και τη Charlotte De Witte.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε εδώ, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια από το γνώριμό μας viva.gr.

{youtube}pzaEvJhhu-8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured