Ο Deni Maroon είναι ένας Κουβανός μουσικός που έχει γίνει λαοφιλέστατος στο φανταστικό Guava Island και ετοιμάζεται έτσι να διοργανώσει το πρώτο δικό του φεστιβάλ, κάτι που η τοπική κοινότητα περιμένει πώς και πώς. Όχι όμως και το αφεντικό του, ο ζάπλουτος επιχειρηματίας Red Cargo, ενώ η υπόθεση περιπλέκεται περισσότερο λόγω της παρουσίας της Kofi Novia, κοπέλας του Maroon μα και μούσας του.

Αυτή είναι, λίγο-πολύ, η υπόθεση της ταινίας του Hiro Murai Guava Island, η οποία έχει τον Childish Gambino (Donald Glover) στον ρόλο του Deni και τη Rihanna στον ρόλο της Kofi -με τον Red Cargo να ενσαρκώνεται από τον Βρετανό ηθοποιό Nonso Anozie.

Η ταινία πρωτοπροβλήθηκε στο φετινό Coachella, με την ευκαιρία της συμμετοχής του Childish Gambino, που ήταν headliner της 1ης μέρας. Στη συνέχεια, πέρασε στην Prime ζώνη της γνωστής αλυσίδας Amazon, που ανακοίνωσε ότι θα τη διαθέσει ελεύθερη προς όλους για 18 ώρες -ακολούθως θα είναι διαθέσιμη μόνο στους συνδρομητές. Στον σύνδεσμο παρακάτω, μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer.

Παρότι υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι να δουν τι σκάρωσαν ο Childish Gambino και η Rihanna, κάποιες πρώτες αντιδράσεις δεν ήταν καθόλου θετικές. Γράφοντας λ.χ. για το Pitchfork, ο Sheldon Pearce είπε ότι θα ήταν μια χαρά βιντεοκλίπ -ως ταινία, όμως, τη βρήκε κακή.

{youtube}In0P55759jU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured