Γεννημένοι από τις στάχτες των Grotesque το 1990, οι Σουηδοί At The Gates υπήρξαν ανάμεσα στους πιονέρους του μελωδικού death metal που σήμερα γνωρίζουμε ως «σχολή του Γκέτεμποργκ». Ενώ όμως ετοιμάζονταν να περάσουν και στην Αμερική, οι δίδυμοι αδερφοί Anders & Jonas Björler (κιθάρα και μπάσο, αντίστοιχα) αποχώρησαν, οδηγώντας το γκρουπ σε μια άδοξη διάλυση (1996).

Το γκρουπ ανασυγκροτήθηκε τελικά το 2007 και επέζησε μίας ακόμα αποχώρησης του Anders Björler (2017), βγάζοντας τον δίσκο To Drink From The Night Itself μέσα στο 2018 (Σουηδία #13, Γαλλία #148, Γερμανία #10, Ιαπωνία #76). Και παρότι κοντεύει χρόνος από τότε, συνεχίζουν τώρα το σχετικό promo με ένα βιντεοκλίπ για το τραγούδι "The Colours Of The Beast": το σκηνοθέτησε ο Costin Chioreanu και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

«Θέλαμε να φτιάξουμε ένα ακόμα βιντεοκλίπ ενόψει της ζωντανής μας εμφάνισης στο περίφημο Roadburn Festival», δήλωσε ο τραγουδιστής του γκρουπ Tomas Lindberg, προσθέτοντας ότι ζήτησαν από τον Chioreanu «να πιάσει τη σκοτεινή, μουντρούχικη πλευρά της μουσικής των At The Gates».

Η μπάντα έπαιξε στο Roadburn την Παρασκευή που μας πέρασε και τώρα ετοιμάζει βαλίτσες για Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, πριν επιστρέψει στην Ευρώπη για τα καλοκαιρινά φεστιβάλ.

{youtube}D537ZU01EOE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured