news.team

Δεν πάνε παρά κάποιοι μήνες από το τελευταίο άλμπουμ των Muse Simulation Theory (δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Παναγιώτης Λουκάς, εδώ), το οποίο επιβεβαίωσε τη βρετανική μπάντα ανάμεσα στους μεγάλους παίκτες του σήμερα (Βρετανία #1, Η.Π.Α. #12, Αυστραλία #7, Γαλλία #3, Καναδάς #3, Γερμανία #4, Ιαπωνία #15). Κι όμως, ο τραγουδιστής τους Matt Bellamy δημοσιεύει τώρα ένα απόσπασμα από σόλο κομμάτι.

Για τον 40χρονο Bellamy, το "Pray" είναι η πρώτη απόπειρά του εκτός Muse, ωστόσο δεν προλογίζει κάποια φιλόδοξη σόλο κυκλοφορία. Αντιθέτως, πρόκειται για μια συνεισφορά στο νέο soundtrack της δημοφιλέστατης τηλεοπτικής σειράς Game Of Thrones. Το score έχει τίτλο For The Throne, συστήνεται ως «άλμπουμ εμπνευσμένο από το σήριαλ» και θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου, σε 11 διαφορετικά βινύλια -κάθε ένα θα έχει κι άλλο χρώμα, ενώ θα σχεδιαστούν και 9 διαφορετικά εξώφυλλα, ώστε να απεικονίζονται όλοι οι αντίπαλοι οίκοι του Game of Thrones.

Το μεγάλο κλου, ωστόσο, βρίσκεται σε ένα κλιπ που λάνσαρε ο Bellamy μαζί με το "Pray", μέσω του προσωπικού του Instagram.

Από αυτό, πολλοί συμπέραναν ότι ο τραγουδιστής των Muse θα ενσαρκώσει κάποιον νέο χαρακτήρα στην 8η -και τελευταία- σαιζόν του Game Of Thrones, που ξεκίνησε να προβάλλεται χθες Κυριακή, 14 Απριλίου. Άλλοι, πάντως, λένε ότι έχει χρησιμοποιήσει απλά μια τεχνική η οποία τον πρόσθεσε τεχνητά σε μια σκηνή του σήριαλ.

Μένει να δούμε τι από τα δύο ισχύει, καθώς θα ξετυλίγεται η νέα σαιζόν.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured