news.team

Αμετανόητοι, αλλά και προκλητικοί απέναντι στο κοινό περί δικαίου αίσθημα παραμένουν ορισμένοι οπαδοί του R.Kelly. Οι οποίοι, παρά την κατακραυγή εναντίον του για αλλεπάλληλα σκάνδαλα σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών, τον υποδέχτηκαν σαν ημίθεο σε νυχτερινό club των Η.Π.Α.

Αυτό που για την ακρίβεια συνέβη στο Dirty South Lounge, στο Springfield του Ιλινόι, είναι ότι γύρω στα 100 άτομα έδωσαν το παρών σε μια σπέσιαλ εμφάνιση του Αμερικανού καλλιτέχνη, για την οποία ήταν έτοιμοι να πληρώσουν ως και 100 δολάρια ο καθένας.

Και τι πήραν γι' αυτό;

Σύμφωνα με τους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς WICS και WRSP, ο R.Kelly εμφανίστηκε στις 01.30 μετά τα μεσάνυχτα, τραγούδησε για ...28 δευτερόλεπτα(!) και πέρασε τα επόμενα 35 λεπτά βγάζοντας selfies με τους fans. Εκμεταλλεύτηκε μάλιστα τον όλο ενθουσιασμό, για να καλέσει τα μέσα ενημέρωσης να είναι «πιο αντικειμενικά» στα όσα μεταδίδουν -εννοώντας προφανώς την υπόθεσή του.

Φυσικά ουδείς αμφισβητεί ότι ο R.Kelly υπήρξε ένας καλλιτέχνης καταλυτικός για πολλούς από τους «μαύρους» ήχους τους οποίους ακούμε σήμερα. Δεν μετράει άλλωστε έτσι τυχαία παγκόσμιες πωλήσεις της τάξης των 75.000.000 αντιτύπων, όπως και 6 άλμπουμ που βρέθηκαν στο νούμερο 1 των Ηνωμένων Πολιτειών. Όμως στην παρούσα περίσταση δεν κρίνεται το έργο του και είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετοί από τους fans που βρέθηκαν στο Dirty South Lounge έσπευσαν να τον δικαιολογήσουν, δηλώνοντας στον Τύπο που βρέθηκε εκεί ότι είναι «όλα ψέματα». Κάποιοι, πάλι, έκαναν τον διαχωρισμό λέγοντας ότι ήρθαν να στηρίξουν τον R.Kelly τον δημιουργό και όχι τον άνθρωπο -αποφεύγοντας ωστόσο να σχολιάσουν τα όσα του καταλογίζονται. 

Παρότι για την ώρα ο R.Kelly είναι ελεύθερος με εγγύηση, φημολογείται ότι η εισαγγελέας του Σικάγο έχει στην κατοχή της βίντεο του 1999 διάρκειας 40 λεπτών, το οποίο απεικονίζει τον R. Kelly να έχει σεξουαλική επαφή με κορίτσι 14 ετών, γνωρίζοντας την ηλικία του. Δημοσιογράφοι μάλιστα του CNN επιβεβαιώνουν την ύπαρξή του, λέγοντας ότι πρόκειται για «ξεκάθαρο και σαφές ντοκουμέντο». Εάν ο R. Kelly βρεθεί ένοχος για τις κατηγορίες που του αποδίδονται, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 70 χρόνων -που πρακτικά ισοδυναμεί με ισόβια, εφόσον σήμερα είναι 52 ετών.

{youtube}GIQn8pab8Vc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured