Αν και έχει ουσιαστικά να φανεί από το άλμπουμ του 2016 Τhe Hope Six Demolition Project (Βρετανία #1, Η.Π.Α. #63, Αυστραλία #7, Γαλλία #5, Καναδάς #38, Γερμανία #11, Ελλάδα #5), η PJ Harvey βρίσκει διάφορους τρόπους να παραμένει στην επικαιρότητα: πάει δεν πάει ένας χρόνος, ας πούμε, από το "Sorry For Your Loss", με το οποίο συμμετείχε στο περσινό άλμπουμ του επί χρόνια συνεργάτη της John Parish, αποχαιρετώντας τον Mark Linkous των Sparklehorse, που αυτοκτόνησε το 2010.

Τώρα, η δημοφιλέστατη στην Ελλάδα δημιουργός επιστρέφει με 2 φρέσκα κομμάτια: τιτλοφορούνται "Descending" και "The Moth" και μπορείτε να τα ακούσετε διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους.

{youtube}Bo7GuPp4Evw{/youtube}

Το "Descending" είναι οργανικό, ενώ στο "The Moth" τραγουδά η Lily James. Και τα 2 κομμάτια προέρχονται από το soundtrack της θεατρικής παράστασης All About Eve -μια νέα ματιά πάνω στη διάσημη ταινία του Joseph L. Mankiewicz, σε σκηνοθεσία Ivo Van Hove. H παράσταση ξεκίνησε τον Φεβρουάριο στο West End του Λονδίνου και συνεχίζει να παίζεται με επιτυχία, έχοντας ως πρωταγωνίστριες τη Lily James και τη Gillian Anderson, τη γνωστή μας δηλαδή Πράκτορα Σκάλι από τη δημοφιλή σειρά επιστημονικής φαντασίας The X-Files.

Το soundtrack της PJ Harvey κυκλοφορεί την Παρασκευή 12 Απριλίου.

{youtube}0oUIFprbgnc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured