Σε μια αρκετά απροσδόκητη κίνηση εκ μέρους της, η Madonna ανακοίνωσε ότι θα εμφανιστεί live στη Γιουροβίζιον 2019.

Την είδηση δημοσίευσε η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz (η παλιότερη της χώρας), επικαλούμενη επίσημη πληροφόρηση από την European Broadcasting Union.

Καθώς φαίνεται, η Madonna έχει συμφωνήσει να παίξει 2 τραγούδια: ένα δημοφιλές της hit και ένα ολοκαίνουριο κομμάτι, το οποίο θα ακουστεί για πρώτη φορά στο Τελ Αβίβ, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό της 18ης Μάη. Θα είναι δε μια πρώτη «γεύση» από τον δίσκο που ετοιμάζει, ο οποίος θα διαδεχθεί το Rebel Heart του 2015 (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #2, Αυστραλία #1, Γαλλία #3, Καναδάς #1, Γερμανία #1, Ιαπωνία #8, Ελλάδα #3).

Σύμφωνα πάντως με το δημοσίευμα της Haaretz, αυτό το δεύτερο -αν και ομολογουμένως θα είναι μαγνήτης για εκατομμύρια fans ανά την υφήλιο- έχει ήδη προκαλέσει μικροσυγκρούσεις με τη διοργάνωση, καθώς περιέχει πολιτικά μηνύματα.

Περισσότερα βέβαια δεν έχουν διασαφηνιστεί, αλλά θεωρείται πιθανό η Madonna να κριτικάρει τη διακυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, με τον οποίον το επίσημο Ισραήλ τα πηγαίνει πολύ καλά. Κατάσταση που δεν αναμένεται να αλλάξει, παρά τα αποτελέσματα των πρόσφατων ισραηλινών εκλογών, που έφεραν σε σχεδόν ισόπαλη θέση τον πρωθυπουργό Μπένγιαμιν Νετανιάχου με τον Benny Gantz -ο Νετανιάχου θα παραμείνει πρωθυπουργός.

Σε κάθε περίπτωση, η Madonna θα καταφτάσει στο Τελ Αβίβ με ένα επιτελείο 160 ατόμων. Το συνολικό κόστος της εμφάνισής της ανέρχεται σε (περίπου) 887.000 ευρώ, τα οποία θα πληρωθούν ως δωρεά στη Γιουροβίζιον από τον Ισραηλοκαναδό δισεκατομμυριούχο Sylvan Adams.

{youtube}B5OPMI13qng{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured