news.team

Σε τροχιά δισκογραφικής επανόδου βρίσκονται οι King Gizzard & The Lizard Wizard τον τελευταίο καιρό, συγκρότημα το οποίο έχει πολλούς φίλους και στην Ελλάδα, όπως απέδειξε ο πρώτος τους ερχομός στα μέρη μας το 2018, για μια συναυλία που ένωσε παλιότερες και νεότερες ηλικίες με εναλλακτικές ροκ προτιμήσεις.

Οι Αυστραλοί έχουν ήδη ανακοινώσει το νέο τους άλμπουμ Fishing For Fishies, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου από την ATO/Flightless, διαδεχόμενο στη δισκογραφία τους το Gumboot Soup του 2017 (Αυστραλία #6, Η.Π.Α. #204).

Τώρα, λοιπόν, δίνουν στη δημοσιότητα ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το ολοκαίνουριο τραγούδι "Planet B": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Ωστόσο το γκρουπ ήδη ανακοίνωσε ότι το "Planet B" δεν θα είναι μέρος του Fishing For Fishies, αλλά θα πρέπει να το θεωρήσουμε ως μεμονωμένο single. Το Pitchfork έχει ζητήσει περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτήν την αινιγματική τους κίνηση, αλλά μέχρι στιγμής οι King Gizzard & The Lizard Wizard παραμένουν σιωπηλοί.

{youtube}qtTi_uyYynA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured