Τσίγκλησε επαρκώς τους απανταχού fans το Σαββατοκύριακο η Beyoncé μέσω του επίσημού της Instagram και τώρα ήρθε η ώρα της πλήρους αποκάλυψης για τα σχέδια που το Netflix παρουσίαζε μέχρι πρότινος ως «a fim by Beyoncé».

Όπως σωστά είχαν υποψιαστεί αρκετοί, πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο έχει τον τίτλο Homecoming. Και πραγματεύεται την περίφημη headline εμφάνιση της Beyoncé στο φεστιβάλ Coachella του 2018, με άφθονο υλικό τόσο από το ίδιο το live (που κράτησε 2 ώρες), όσο και με το τι γινόταν πίσω από τη σκηνή. Στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer.

Πρόκειται για μια συναυλία που συζητήθηκε αρκετά (η Beyoncé είχε οριστεί headliner το 2017, αλλά ακύρωσε λόγω της εγκυμοσύνης της και έπαιξε τελικά το 2018) και ξέφυγε μάλιστα από το αμιγώς μουσικό της σημαινόμενο. Αρκετοί Αμερικανοί δημοσιογράφοι έγραψαν τότε για το πόσο πλούσια υπήρξε όχι μόνο σε «μαύρη» ιστορία, αλλά και σε έμμεσα πολιτικά μηνύματα προς τις επίσημες Η.Π.Α. των καιρών μας. Έχει μείνει άλλωστε περίφημη και η ρήση της ίδιας της Beyoncé προς το πλήθος: «σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να είμαι η πρώτη μαύρη γυναίκα που έπαιξα headliner στο Coachella».

Η παγκόσμια πρεμιέρα για το Homecoming ορίστηκε από το Netflix για την Τετάρτη 17 Απριλίου.

{youtube}fB8qvx0HOlI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured