φωτογραφία: Mia Mala McDonald

Με δεδομένο ότι η Courtney Barnett έβγαλε το Tell Me How You Really Feel μέσα στο 2018(δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας ο Άγγελος Κλειτσίκας με ένα κλικ εδώ) και έκτοτε περιοδεύει γι' αυτό, κανείς δεν περίμενε ότι θα υπήρχαν νεότερα σε σύντομο διάστημα -ακόμα και το "Small Talk" που δόθηκε στη δημοσιότητα στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, ήταν από τα ίδια sessions με το προαναφερόμενο άλμπουμ.

Τώρα, όμως, η Αυστραλέζα τραγουδοποιός επιστρέφει με κάτι πραγματικά φρέσκο: το κομμάτι λέγεται "Everybody Here Hates You" και μπορείτε να το ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ.

Η ίδια η Barnett περιγράφει το τραγούδι ως «παιάνα στην κατάθλιψη και στο να πιστεύεις στον εαυτό σου», εξήγησε δε ότι προσπάθησε συνειδητά να φέρει στο στούντιο τον live ήχο της.

Το "Everybody Here Hates You" δεν είναι πάντως προάγγελος κάποιου νέου δίσκου. Επί του παρόντος τουλάχιστον, θα παραμείνει μεμονωμένο single (με b-side το προαναφερόμενο "Small Talk") και προορίζεται να είναι ανάμεσα στις αποκλειστικές κυκλοφορίες της Record Store Day 2019 (Σάββατο 13 Απριλίου).

Στο μεταξύ, η Barnett συνεχίζει την περιοδεία της: θα βρίσκεται στην Ευρώπη το διάστημα αυτό και αναμένεται βέβαια να έρθει και στην Ελλάδα, για πρώτη φορά. Θα παίξει στο Fuzz, την Πέμπτη 16 Μαΐου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured