Το Tomorrowland ξεκίνησε το 2005 στο Βέλγιο από τους αδελφούς Michiel & Manu Beers και έκτοτε έγινε ένα από τα γνωστότερα μουσικά φεστιβάλ στην Ευρώπη, το οποίο συνήθως ξεπουλά τα διαθέσιμα εισιτήριά του μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται σε ετήσια βάση, κάθε καλοκαίρι, στον όμορφο φυσικό χώρο de Schorre στη μικρή πόλη Boom (32 χλμ. βόρεια από τις Βρυξέλλες) -εξακολουθούν δε και το τρέχουν οι αδελφοί Beers. Φέτος, μάλιστα, γιορτάζουν τα 15 χρόνια Tomorrowland με δύο διαφορετικά τριήμερα (19, 20 & 21 Ιουλίου, 26, 27 & 28 Ιουλίου), τα οποία αναμένεται να φιλοξενήσουν περίπου 1.000 καλλιτέχνες σε μια εντυπωσιακή κεντρική σκηνή, προσελκύοντας γύρω στους 400.000 θεατές από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Στα πλαίσια ωστόσο αυτών των εορτασμών, έχουν σχεδιαστεί και εκτενέστερες δράσεις. Πρόσφατα, ας πούμε, ξεκίνησε να εκπέμπει ο ραδιοσταθμός του φεστιβάλ Tomorrowland - One World Radio, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρξει και χειμερινή εκδοχή με διασυνοριακό χαρακτήρα, η οποία θα λάβει χώρα στο Alpe d'Huez της Γαλλίας.

Αυτό όμως που έχει ακόμα μεγαλύτερη κλίμακα και αφορά και την Ελλάδα, είναι το Amicorum Spectaculum, το οποίο φιλοδοξεί να αναδειχθεί σε ένα από τα μυθικότερα θέματα στην ιστορία του Tomorrowland. Στόχος είναι τα 4 θαυματουργά του βαγόνια να κατευθυνθούν προς την Ελλάδα (Αθήνα, στην Πλατεία Νερού), την Ισπανία (Βαρκελώνη), την Πορτογαλία (Πόρτο) και τη Μάλτα (Βαλέττα), ενώνοντάς τις με την κεντρική σκηνή του Βελγίου το Σάββατο 27 Ιουλίου, σε μια μοναδική δορυφορική σύνδεση σε απόλυτο χρονικό συγχρονισμό με το de Schorre. Κάθε μία από τις 4 χώρες θα έχει ήδη στήσει τη δική της σκηνή, η οποία θα είναι προσαρμοσμένη στην κεντρική σκηνή του Βελγίου, με ό,τι ειδικά εφέ και ντεκόρ χρειαστεί.

Για να παραβρεθείτε και εσείς στην ελληνική εμπειρία του Tomorrowland, είναι απαραίτητο να κάνετε προεγγραφή στο www.tomorrowland.com.

Αυτή, κατόπιν, σας δίνει το δικαίωμα πρόσβασης στην ειδική προπώληση των εισιτηρίων, η οποία θα ανοίξει τη Δευτέρα 15 Απριλίου στο www.viva.gr, διαρκώντας μέχρι την Τετάρτη 24 Απριλίου. Αν απομείνουν εισιτήρια από αυτήν τη διαδικασία, θα διατεθούν προς γενική πώληση. 

Το όνομα του DJ που θα παίξει headliner στην Πλατεία Νερού, καθώς και το λοιπό line-up για το Σάββατο 27 Ιουλίου, θα ανακοινωθεί σύντομα.

UPDATE: headlines ανακοινώθηκε ο Armin Van Buuren.

{youtube}HkyVTxH2fIM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured