news.team

Παρότι νωρίτερα μέσα στη χρονιά συμπεράναμε ότι δεν θα έχουμε άλλο Rockwave  μετά το σπάσιμο της διοργανώτριας εταιρίας σε δύο νέες, που θα έτρεχαν πλέον τις δικές τους συναυλίες η κάθε μία, το φεστιβάλ-θεσμός του αθηναϊκού καλοκαιριού αποδείχθηκε εφτάψυχο.

To Rockwave δίνει λοιπόν κι αυτό το παρών στο φετινό συναυλιακό θέρος: θα λάβει χώρα το Σάββατο 22 Ιουνίου, στο γνώριμο τερέν του Terra Vibe, με headliner την LP. Μαζί της ανακοινώθηκε και ο Kavinsky, ενώ το line-up θα συμπληρωθεί εν καιρώ και με περισσότερα ονόματα.

Η Νεοϋορκέζα Laura Pergolizzi που κρύβεται πίσω από το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο LP δεν χρειάζεται βέβαια συστάσεις, αφού το "Lost On You" (2015) παραμένει μία από τις κολοσσιαίες διεθνείς επιτυχίες στην Ελλάδα της τρέχουσας δεκαετίας. Στα τέλη του 2018, πάντως, η LP επέστρεψε με το νέο άλμπουμ Heart To Mouth (Η.Π.Α. #202, Γαλλία #48), με το οποίο και μας έρχεται το καλοκαίρι.

Αλλά και ο Γάλλος παραγωγός Kavinsky (κατά κόσμον Vincent Belorgey) είναι ιδιαιτέρως αγαπητός στη χώρα μας, καθώς το "Nightcall" συνεχίζει να παίζεται κατά κόρον σε πολύ διαφορετικούς χώρους της αθηναϊκής νύχτας.

Η προπώληση ξεκινάει αύριο Πέμπτη 4 Απριλίου (στο Hunter Agency και μέσω www.viva.gr). Οι τιμές για τη γενική είσοδο είναι στα 35 ευρώ, ενώ θα διατεθούν και VIP εισιτήρια στα 60 ευρώ.

To Rockwave, εντωμεταξύ, φροντίζει να τονίσει στην επίσημη ανακοίνωσή του ότι θα συνεχίσει να υπάρχει, προϊδεάζοντάς μας μάλιστα για μεγάλα πράγματα το 2020, όταν και θα γιορτάσει τα 25 του χρόνια.

{youtube}MV_3Dpw-BRY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured