news.team

Αν και τελευταία τον συναντήσαμε σε κάμποσες παράπλευρες κυκλοφορίες, ο Mac DeMarco έχει να φανεί με κάτι ολότελα δικό του από το This Old Dog του 2017 (Καναδάς #27, Η.Π.Α. #29, Βρετανία #21), άλμπουμ που μας έδωσε την ευκαιρία να τον δούμε live και στην Ελλάδα για πρώτη φορά, ως headliner της 2ης μέρας του Winter Plisskën Festival 2017 (δείτε τι έγραψε η ανταποκρίτριά μας Τάνια Σκραπαλιώρη, εδώ).

Τώρα, όμως, σήμανε και επισήμως η ώρα της επιστροφής. Και, στα πλαίσια του σχετικού promo, ο Καναδός δημιουργός δίνει στην κυκλοφορία ένα ακόμα καινούριο του τραγούδι με τίτλο "All Of Our Yesterdays": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Πήρα τη φράση από τον Μάκθβεθ του Σαίξπηρ, αν και νομίζω ότι υπάρχει και ένα πολύ cool επεισόδιο του Σταρ Τρεκ με αυτό το όνομα», δήλωσε ο Mac DeMarco, συμπληρώνοντας ότι ήθελε βασικά να γράψει ένα ηχηρό rock 'n' roll hit σαν εκείνα των Oasis, καταλήγοντας εν τέλει σε ένα ήσυχο τραγούδι.

Το "All Of Our Yesterdays" προλογίζει τον νέο δίσκο Here Comes The Cowboy, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από την Captured Tracks στις 10 Μαΐου.

Το άλμπουμ αυτό θα τον φέρει ξανά προς Ευρώπη μεριά, για μια περιοδεία που θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο στο Άμστερνταμ και περιλαμβάνει εμφανίσεις σε φεστιβάλ σαν το Primavera Sound και το Best Kept Secret. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για ερχομό του (και) στην Ελλάδα.

{youtube}4PMj3DLEEz4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured