news.team

φωτογραφία: Dirk Behlau

Πάνε 20 χρόνια από όταν ο τραγουδιστής των Blind Guardian, Hansi Kürsch, και ο κιθαρίστας των Iced Earth, Jon Schaffer, ένωσαν δυνάμεις στο side project των Demons & Wizards.

Το γκρουπ αποδείχθηκε δημοφιλές ανάμεσα στο power metal κοινό, αλλά οι βασικές ενασχολήσεις των ιδρυτών του δεν επέτρεψαν παρά μια σποραδική δισκογραφική παρουσία -πρώτα το 2000, με το άλμπουμ Demons & Wizards, κατόπιν το 2005 με το Touched By The Crimson King.

Έκτοτε, οι Demons & Wizards δεν έχουν ξαναφανεί, τώρα όμως προσφέρουν τους 2 αυτούς δίσκους με νέο, remastered ήχο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Παράλληλα, ανακοινώνουν και ευρωπαϊκή περιοδεία, η οποία θα ξεκινήσει από τη Γερμανία στα τέλη του Μάη και θα τους πάει μεταξύ άλλων στο Hellfest 2019 της Γαλλίας, αλλά και στο Wacken Open Air 2019. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και η Ελλάδα, καθώς θα κάνουν στάση στο Chania Rock Festival 2019, στις 6 Ιουλίου.

Στις 7 Ιουνίου, εντωμεταξύ, οι 2 δίσκοι τους θα επανακυκλοφορήσουν από τη Century Media σε deluxe editions με νέο mastering και bonus, αδημοσίευτο υλικό, αλλά και με ολοκαίνουρια liner notes γραμμένα από τους Kürsch & Schaffer.

{youtube}0MSj4so7N9w{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured