Δεκτό με ενθουσιασμό έγινε στα μουσικόφιλα social media το πρώτο επίσημο trailer για τη νέα ταινία του Jim Jarmusch, με τον Iggy Pop να φιγουράρει ως ...ζόμπι! Μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το φιλμ λέγεται The Dead Don't Die και πρόκειται βασικά για ζόμπι κωμωδία, που καταπιάνεται με μια επιδημία νεκροζώντανων, η οποία χτυπάει το (φανταστικό) Centerville στις Ηνωμένες Πολιτείες -μια κλασική, ήσυχη, βαριεστημένη κωμόπολη, όπου σερίφης είναι ο Bill Murray. Σύμφωνα με όσα έγιναν διαθέσιμα στον Τύπο, ο Jarmusch το δουλεύει εδώ και 10 χρόνια.

Στην ταινία εμφανίζονται κι άλλα διάσημα ονόματα από τον μουσικό χώρο, όπως ο Tom Waits, η Selena Gomez και ο ράπερ RZA, ενώ από πλευράς γνωστών ηθοποιών θα δούμε -πλην του Murray- και τον Steve Buscemi, αλλά και την Chloë Sevigny.

Το Dead Don't Die θα βγει στα σινεμά στις 14 Ιουνίου, με διάρκεια 78 λεπτών. Στη φιλμογραφία του Jarmusch διαδέχεται το ντοκιμαντέρ του 2016 Gimme Danger, μια ματιά στην ιστορία των Stooges. Μουσικά, πάντως, ο διάσημος σκηνοθέτης έδωσε πρόσφατα το παρών, βγάζοντας τον δίσκο An Attempt To Draw Aside The Veil σε συνεργασία με τον Ολλανδό λαουτίστα Jozef Van Wissem -τον οποίον πρόσφατα είδαμε και στην Αθήνα (διαβάστε την ανταπόκριση του Παναγιώτη Κουνελλέ, εδώ). 

Τον Iggy Pop, στο μεταξύ, τον περιμένουμε (πώς και πώς) και στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι: θα έρθει στα πλαίσια του Release Athens 2019 το Σάββατο 8 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο. Ως τώρα, έχει ανακοινωθεί ότι θα τον πλαισιώσουν οι James και οι Shame.

{youtube}bs5ZOcU6Bnw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured