news.team

Στα 70 του, αισίως, ο Alan Parsons έχει πίσω του μια διακεκριμένη καριέρα, τόσο ως ηχολήπτης και παραγωγός, όσο και ως αυτόνομος καλλιτέχνης με τους περίφημους Alan Parsons Project, με τους οποίους και γνώρισε πολλές μεγάλες διακρίσεις το διάστημα 1975-1990 στο οποίο υπήρξαν ενεργοί. Το ελληνικό ραδιόφωνο εξακολουθεί να τιμά τακτικότατα το "Eye In The Sky" του 1982 (Η.Π.Α. #3, Γερμανία #38), ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε τι έγραψε πρόσφατα στις σελίδες μας η Ελένη Τζαννάτου για το ντεμπούτο τους Tales Οf Mystery Αnd Imagination (1976).

Ο Parsons ακολούθησε σόλο καριέρα μετά την οριστική διάλυση του γκρουπ, έχει όμως να φανεί 15 χρόνια στη δισκογραφία -από το Valid Path του 2004. Τώρα, όμως, βρίσκεται στην τελική ευθεία μιας επιστροφής στα πράγματα, πρώτη «γεύση» της οποίας είναι το ολοκαίνουριο τραγούδι "I Can’t Get There From Here", το οποίο έχει ως βασικό ερμηνευτή τον Jared Mahone: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ, με σκηνές από την ταινία 5-25-77 του Patrick Read Johnson.

Το "I Can’t Get There From Here" προλογίζει το νέο άλμπουμ The Secret, το οποίο θα βγει στις 26 Απριλίου από τη Frontiers.

{youtube}ciptb2f8Awo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured