Τον έλεγαν Ermias Asghedom και ήταν γέννημα-θρέμμα του Λος Άντζελες, παρά το γεγονός ότι είχε καταγωγή από την Ερυθραία της ανατολικής Αφρικής. Όμως το χιπ χοπ σινάφι τον γνώριζε με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Nipsey Hussle, με το οποίο ξεκίνησε να κυκλοφορεί mixtapes το 2010, όταν και πρωτοέγινε γνωστός χάρη στο "The Life" -μια συνεργασία με τον Snoop Dogg (Η.Π.Α. #204).

Το πρώτο του επίσημο άλμπουμ Victory Lap ήρθε μόλις το 2018, στέλνοντάς τον στο #4 των Η.Π.Α. και στο #85 της Βρετανίας. Δυστυχώς, όμως, αποδείχθηκε και το τελευταίο του εν ζωή: όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία του Λος Άντζελες, ο 33χρονος ράπερ δολοφονήθηκε την Κυριακή.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν, άγνωστοι φαίνεται ότι έστησαν ενέδρα στον Nipsey Hussle και σε 2 ακόμα άτομα που τον συνόδευαν, στο πάρκινγκ του μαγαζιού ρούχων Marathon Clothing, το οποίο ήταν δικό του. Εναντίον τους έπεσε πλήθος πυροβολισμών, από τους οποίους σκοτώθηκε ο Hussle (ίσως επί τόπου) και τραυματίστηκαν οι συνοδοιπόροι του, που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Ένας από αυτούς πρόλαβε να δει ένα άτομο να διαφεύγει με αυτοκίνητο από το πάρκινγκ.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών, αλλά τηρεί σιγή ιχθύος για τις ενέργειές της.

{youtube}PAcGg_4KKYs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured