Η κωμόπολη Braintree στο Essex μάλλον δεν έχει δει περισσότερο κόσμο στη μέχρι στιγμής ιστορία της, από το πλήθος των χιλιάδων που ήρθαν εκεί από όλη τη Βρετανία -ορισμένοι και από άλλες χώρες- για να πουν το τελευταίο αντίο στον Kaith Flint, τον εμβληματικό και αδικοχαμένο τραγουδιστή των Prodigy, ο οποίος αυτοκτόνησε αρχές του Μάρτη στα 49 του χρόνια.

Η νεκροφόρα με τη σωρό του μεταφέρθηκε στην τοπική εκκλησία της Παναγίας με ένα παραδοσιακό αμάξι που έσερναν άλογα, σε μια μεγαλούτσικη διαδρομή, η οποία έδωσε την ευκαιρία στο πλήθος να παραταχθεί στα πεζοδρόμια.

Η διάταξη των λουλουδιών είχε φτιαχτεί έτσι ώστε να μοιάζει με το περίφημο μυρμήγκι-λογότυπο των Prodigy, ενώ στους δρόμους αντηχούσαν κομμάτια της μπάντας, καθώς τόσο ο κόσμος, όσο και οι pubs της περιοχής έπαιζαν στοχευμένα μουσική, για να τιμήσουν τον Keith Flint.

Όταν το φέρετρο έφτασε τελικά στην εκκλησία για την επίσημη κηδεία, πίσω του περπάτησαν οι συνοδοιπόροι του στους Prodigy, o Liam Howlett και ο Maxim, ενώ το παρών έδωσε και ο Leo Crabtree, που εκτελούσε χρέη ντράμερ στις συναυλίες του γκρουπ από το 2008 και μετά.

{youtube}wmin5WkOuPw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured