Οι φίλοι της μουσικής γνωρίζουν το Amoeba Music ως το μεγαλύτερο ανεξάρτητο δισκοπωλείο στον κόσμο, με υποκαταστήματα στο Berkeley του Σαν Φρανσίσκο (όπου και πρωτοάνοιξε, το 1990) και στο Χόλιγουντ.

Το δεύτερο, δεν φιλοξενεί ωστόσο μόνο CD και βινύλια, αλλά έχει και το περίφημο Green Room, χώρο όπου κατά καιρούς στήνονται live in studio εμφανίσεις από διάφορα διάσημα ονόματα.

Τώρα, λοιπόν, το Amoeba Hollywood κάνει διαθέσιμο στο κοινό ολόκληρο το live που έδωσαν εκεί οι YOB, τον Δεκέμβριο του 2018: έχει διάρκεια 35 λεπτά (και κάτι) και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Οι Mike Scheidt, Aaron Rieseberg & Travis Foster ξεκίνησαν με το "The Lie That Is Sin", προχώρησαν με το "Our Raw Heart" και έκλεισαν με το "Breathing From The Shallows".

Οι YOB, ένα από τα κατά γενική παραδοχή καλύτερα σχήματα του σύγχρονου σκληρού ήχου, έβγαλαν το τελευταίο τους άλμπουμ Our Raw Heart μέσα στο 2018, χάνοντας στο παρά τσακ την είσοδο στο εθνικό top-200 των Η.Π.Α. (έμεινε στο #201). Τους έφερε πάντως ξανά στην Αθήνα (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας ο Δημήτρης Μεντές, εδώ), ενώ επί του παρόντος περιοδεύουν γι' αυτό στην Αμερική, μαζί με τους Amenra και τους Voivod.

{youtube}jnPu9RU28HE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured