Το ελληνικό κοινό έχει θερμή σχέση με τους  Ska-P, έχει όμως και αρκετά χρόνια να τους δει στη χώρα μας: μετράμε 6 για την Αθήνα, από το Rockwave Festival 2013 (όταν και ήταν headliners της 2ης ημέρας) και μια 10ετία για τη Θεσσαλονίκη, από τον Μάιο του 2009 και τη συναυλία στο Γήπεδο του Μακεδονικού.

Αυτό λοιπόν θα διορθωθεί φέτος, έστω εν μέρει (οι Αθηναίοι fans θα πρέπει δηλαδή να ταξιδέψουν), καθώς το Street Mode Festival ανακοίνωσε ότι θα φέρει τους Ισπανούς ska punkers στη φετινή του εκδοχή, η οποία θα διεξαχθεί στις 27, 28 + 29 Σεπτεμβρίου στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Ο Pulpul τάζει μάλιστα και ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό σόου, αλλά και μια χορταστική setlist: οι Ska-P δεν θα περιοριστούν μόνο στο Game Over του 2018 (για το οποίο και περιοδεύουν), αλλά θα παίξουν και πολυαναμενόμενα τραγούδια σαν τα "Niño Soldado", "El Vals Del Obrero" και "Cannabis".

Η προπώληση εκπτωτικών τριήμερων και μονοήμερων early bird εισιτηρίων έχει ξεκινήσει αποκλειστικά μέσω του viva.gr (πατήστε εδώ) και του δικτύου καταστημάτων του. Το τριήμερο εισιτήριο βρίσκεται σε αυτήν τη φάση στα 35 ευρώ, ενώ τα μονοήμερα κοστίζουν 15 ευρώ.

{youtube}65qjU0gEXX4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured