news.team

φωτογραφία: Jake Chessum

Τα νέα είχαν ανακοινωθεί τον Οκτώβριο του 2018: η εταιρία Base Hologram έστηνε μια παγκόσμια περιοδεία Amy Winehouse, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ένα ολόγραμμά της πλαισιωμένο από live μπάντα.

Ωστόσο, αν και στις Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται να υπάρχει μερίδα έστω του κοινού έτοιμη να στηρίξει τέτοια πειράματα, οι περισσότεροι μουσικόφιλοι στην Ευρώπη αντιδρούν με δυσαρέσκεια, έως και με ανοιχτή εχθρότητα, προς κάτι που μοιάζει ως τερατώδης βιομηχανοποίηση.

Παρά ταύτα, η Base Hologram έχει ήδη στήσει συναυλίες με το ολόγραμμα του Roy Orbison σε Βρετανία και Αμερική, ενώ αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου πρόκειται να λανσάρει ξανά και το ολόγραμμα της Μαρίας Κάλλας, με πρώτο σταθμό το Μπουένος Άιρες -κάτι που μάλλον δεν έχουμε πάρει ακόμα χαμπάρι εδώ στην Ελλάδα.

Στην περίπτωση ωστόσο της Amy Winehouse, κάτι τελικά δείχνει να κόλλησε.

Μιλώντας στο Billboard, ο διευθύνων σύμβουλος της Base Hologram, Brian Becker, επικαλέστηκε ένα δημιουργικό σχέδιο που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να χωρέσει σε αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Άλλες ωστόσο πηγές έκαναν λόγο (ανώνυμα) για κάτι που εκτιμήθηκε ότι θα συναντούσε μεγάλες αντιδράσεις, ίσως και κάμποση αρνητική δημοσιότητα -και ας έχει λάβει επίσημη έγκριση από την οικογένεια της Winehouse.

Το γνωστό ρητό που έχουμε στη χώρα μας, λέει ότι ουδέν μονιμότερον του προσωρινού. Απομένει να δούμε αν θα ισχύσει ή αν η Base Hologram επανέλθει στα αρχικά της πλάνα, σε κάποιο σημείο.

{youtube}TJAfLE39ZZ8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured