Αν και γιγαντώθηκαν και οι δύο στα χρόνια της δεκαετίας του 1980, ήταν εποχές που τα γούστα ήταν συνήθως πιο περιχαρακωμένα, οπότε δύσκολα θα έβρισκες τη Madonna να συμπίπτει κάπου με τους Mötley Crüe. Να όμως που έφτασε να γίνει κι αυτό, εν έτει 2019.

Στον σύνδεσμο λοιπόν παρακάτω, μπορείτε να ακούσετε τους Mötley Crüe να διασκευάζουν το ..."Like A Virgin", πασίγνωστη και παγκόσμια επιτυχία της Madonna από το 1984 (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #3, Αυστραλία #1, Γαλλία #8, Καναδάς #1, Δυτική Γερμανία #4, Νότιος Αφρική #2).

«Στην αρχή το θεώρησα ως μια πραγματικά φριχτή ιδέα», παραδέχτηκε ο Nikki Sixx μιλώντας στο Billboard, «και σίγουρα ήταν πολύ παράξενο να ακούω τον Vince Neal να τραγουδάει "σαν παρθένα", με δεδομένη τη δική μας φήμη. Τώρα πάντως σκέφτομαι μήπως καταφέρουμε να έχουμε και την ίδια τη Madonna στο βιντεοκλίπ».

Το κατά Mötley Crüe "Like A Virgin" προορίζεται για το soundtrack της μουσικής ταινίας The Dirt, την οποία γύρισε ο Jeff Tremaine βασισμένος στην ιστορία τους, όπως καταγράφηκε στη βιογραφία The Dirt: Confessions of the World's Most Notorious Rock Band (2001). Η ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Netflix αυτήν την Παρασκευή, 22 Μαρτίου.

Τον Sixx θα παίξει ο 26χρονος Άγγλος ηθοποιός Douglas Booth, τον Neal ο Αυστραλός ηθοποιός Daniel Webber, ενώ την έκπληξη του cast κάνει ο ράπερ Machine Gun Kelly, ο οποίος ανέλαβε να ενσαρκώσει τον Tommy Lee. Στο φιλμ θα κάνει εμφάνιση και ο Ozzy Osbourne, τον οποίον παίζει ο Αμερικανός κωμικός Tony Cavalero.

Παρά την επίσημη διάλυσή τους το 2015, οι Mötley Crüe ανασχηματίστηκαν μέσα στο 2018 για τις μουσικές ανάγκες του The Dirt. Διευκρίνισαν πάντως ότι δεν πρόκειται να ξαναβγούν να παίξουν live, για να τηρήσουν την υπόσχεσή τους προς τους fans που αποχαιρέτησαν κάποια χρόνια πριν.

{youtube}TeoL4WtjdqA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured