news.team

φωτογραφία: Eitan Miskevich

Χαράς ευαγγέλια για τους Έλληνες φίλους του χιπ χοπ, αφού το καλοκαίρι καταφτάνουν στη χώρα μας οι Cypress Hill, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιδραστικά ονόματα του είδους.

To γκρουπ στήθηκε το 1988 στο South Gate της Καλιφόρνια, όταν ο Κουβανός μετανάστης Sen Dog (Senen Reyes) και ο αδερφός του Mellow Man Ace (Ulpiano Reyes) ένωσαν δυνάμεις με τους Νεοϋορκέζους B-Real (Louis Freese) και DJ Muggs (Lawrence Muggerud). Οι Cypress Hill μπήκαν κατόπιν στη δισκογραφία το 1991 και με το 2ο τους άλμπουμ Black Sunday (1993) έγιναν οι πρώτοι εκπρόσωποι του λάτιν χιπ χοπ που έφτασαν στο #1 των Ηνωμένων Πολιτειών, σημειώνοντας παράλληλα αξιοσημείωτη επιτυχία και στην Ευρώπη (Βρετανία #13, Γερμανία #36).

Τελευταία τους εμφάνιση στη δισκογραφία ήταν το 2018 με το άλμπουμ Elephants On Acid (Η.Π.Α. #120, Βρετανία #64, Γερμανία #27), για το οποίο και περιοδεύουν τώρα. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος.

Τώρα, το Release Athens ανακοινώνει ότι στα πλάνα της περιοδείας τους προστίθεται και η Ελλάδα. Την Παρασκευή 21 Ιουνίου θα παίξουν λοιπόν στην Αθήνα για λογαριασμό του φεστιβάλ (στην Πλατεία Νερού), ως headliners -τα υπόλοιπα ονόματα της μέρας αυτής, θα ανακοινωθούν στη συνέχεια. Κατόπιν, το Σάββατο 22 Ιουνίου, θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, για μια συναυλία στον open air χώρο του Fix Factory Of Sound.

H προπώληση ξεκινά αύριο Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 11.30 το πρωί. Στην πρώτη της φάση (και για Αθήνα και για Θεσσαλονίκη), τα εισιτήρια θα κοστίζουν 30 ευρώ το μονό και 55 ευρώ τα δύο. Επίσης, ειδικά για το Release Athens, διατίθεται και συγκεκριμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή στα 80 ευρώ.

Η διάθεση θα γίνει τηλεφωνικά (11876), online (μέσω του www.viva.gr) και σε φυσικά σημεία (Viva Kiosk σε Σύνταγμα και Τεχνόπολη, Reload, Seven Spots, Wind, Ευριπίδης, Yoleni's)

{youtube}W4VpE-0zitU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured