news.team

Αν και μόλις στα 26 του, ο Christopher Comstock από τη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών έχει κάνει ένα μεγάλο όνομα ως DJ και παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής, δρώντας υπό το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Marshmello. Σε πρόσφατα μάλιστα χρόνια τον είδαμε να φιγουράρει και ως σόλο όνομα, «σκοράροντας» ένα εντυπωσιακό #2 πέρυσι το καλοκαίρι στα αμερικάνικα και στα βρετανικά charts με το τραγούδι "Happier" -μια συνεργασία με τους Bastille.

Αν έχετε χάσει τα πρόσφατα επεισόδια των Chvrches, ίσως σας κάνει εντύπωση που η σκωτσέζικη μπάντα επεδίωξε μια συνεργασία με ένα τόσο εμπορικό όνομα. Γράφοντας ωστόσο για το περσινό, 3ο κατά σειρά τους άλμπουμ Love Is Dead (Βρετανία #7, Η.Π.Α. #11, Αυστραλία #7, Καναδάς #22, Γερμανία #16), ο Μιχάλης Τσαντίλας τόνισε τη φιλοδοξία τους να αγγίξουν το ευρύ κοινό (ολόκληρη η κριτική του, εδώ).

Κάπως έτσι, λοιπόν, Chvrches και Marshmello βρίσκονται τώρα να συνεργάζονται για ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Here With Me": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Για την ώρα, δεν είναι σαφές αν το "Here With Me" θα ανήκει στον 3ο δίσκο του Marshmello, τον οποίον ξέρουμε ότι ηχογραφεί επί του παρόντος. Κυκλοφορεί απλά ως digital single από τη Republic, σε διεθνή διανομή Universal. 

{youtube}HHnjuUVgSJ4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured