Πέρασαν σχεδόν 4 χρόνια από την τελευταία δισκογραφική εμφάνιση των Foals, αλλά την Παρασκευή που μας πέρασε επέστρεψαν με το νέο άλμπουμ Everything Not Saved Will Be Lost - Part 1, το οποίο κυκλοφόρησε από την Transgressive, σε διεθνή διανομή της Warner Bros.

Είναι δε ο ένας από τους δύο δίσκους που θα βγάλουν οι Foals μέσα στο 2019, αφού το Part 2 έπεται αργότερα μέσα στη χρονιά (Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις).

Το βρετανικό γκρουπ παραμένει από τα πλέον αγαπητά στο εγχώριο indie κοινό, λόγω του ελληνικής καταγωγής (από την πλευρά του πατέρα) τραγουδιστή τους Γιάννη Φιλιππάκη -γεννήθηκε το 1986 στην Κάρπαθο, αλλά μεγάλωσε στην Οξφόρδη μετά το διαζύγιο των γονιών του το 1991.

Συνεχίζοντας λοιπόν τώρα το σχετικό promo, οι Foals έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ασπρόμαυρο, DIY βιντεοκλίπ για το τραγούδι "White Onions": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κλιπ ενισχύει την προσπάθεια των Foals να καταλάβουν το νούμερο 1 των βρετανικών album charts στην καταμέτρηση που αναμένεται τέλος της παρούσας εβδομάδας. Αν τα καταφέρουν, θα είναι το πρώτο τους νούμερο 1 στην πατρίδα. Τα προγνωστικά τους θεωρούν ισχυρούς υποψήφιους, παρότι τον «τίτλο» διεκδικεί και η Dido, αλλά και το ντεμπούτο της Sigrid.

{youtube}HxeU2mD_bKA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured