Ήδη από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο θάνατος του Keith Flint, σκορπίζοντας διεθνώς τη θλίψη σε όλα τα παιδιά των ηλεκτρονικών 1990s, υπήρξε έντονη η φημολογία πως ο τραγουδιστής των Prodigy είχε αυτοκτονήσει. Το έγραψε μάλιστα ο ίδιος ο ηγέτης του βρετανικού γκρουπ, ο Liam Howlett, στο προσωπικό του Instagram. Ωστόσο απέφυγε να το επαναλάβει όταν έκανε επίσημη δήλωση, ενώ ούτε η αστυνομία επιβεβαίωνε αρμοδίως τα λεχθέντα.

Δυστυχώς για όσους έλπιζαν να αποκαλυφθεί κάποια άλλη αιτία θανάτου κατά την ιατροδικαστική εξέταση, η τελευταία επιβεβαίωσε ότι ο Keith Flint όντως αυτοκτόνησε.

Όπως επιβεβαίωσε επισήμως στην αστυνομία η Lynsey Chaffe εκπροσωπώντας τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες που ανέλαβαν τη νεκροψία, ο Keith Flint κρεμάστηκε στο σπίτι του στο Essex, δίνοντας ο ίδιος τέρμα στη ζωή του στα 49 του χρόνια. Η αστυνομία αναμένει τώρα μονάχα τις τοξικολογικές εξετάσεις, για να διευκρινιστεί σε τι κατάσταση βρισκόταν όταν τέλεσε την πράξη.

Οι εναπομείναντες Prodigy (Liam Howlett και Maxim Reality) έχουν επί του παρόντος ακυρώσει όλες τις κανονισμένες εμφανίσεις τους για το υπόλοιπο 2019. Είναι άγνωστο για την ώρα τι μέλλει γενέσθαι για το γκρουπ, που βρισκόταν εν μέσω της προώθησης του πρόσφατου 7ου άλμπουμ No Tourists (2018).

{youtube}rmHDhAohJlQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured