φωτογραφία: Evelina Szczesik

Μπορεί να εδρεύουν στη Σουηδία οι Nightrage και να έχουν εδώ και χρόνια ένα διεθνές προφίλ, δεν παύουν όμως να διαθέτουν ελληνική κινητήριο δύναμη, όντας η μπάντα του Μάριου Ηλιόπουλου -ο οποίος ανέλαβε τα ηνία το 2006, όταν ο συνιδρυτής Gus G. (Κώστας Καραμητρούδης) αποφάσισε να εστιάσει στους Firewind.

Το γκρουπ έχει να φανεί από το The Venomous του 2017, βρίσκεται όμως πλέον στην τελική ευθεία για την επιστροφή του. Και, ως promo γι' αυτήν, δίνει τώρα στη δημοσιότητα ένα ακόμα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Wolf To Man": μπορείτε να το ακούσετε

«Στους στίχους μας ο Άνθρωπος απεικονίζεται από την οπτική γωνία ενός κτήνους», εξηγούν οι Nightrage, απηχώντας το παλιό λατινικό ρητό «Homo Homini Lupus Est», που μεταφράζεται σε κάτι σαν «ο Άνθρωπος είναι Λύκος για τον Άνθρωπο».

Το "Wolf To Man" προλογίζει έναν ομότιτλο νέο δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από τη Despotz στις 29 Μαρτίου. Θα είναι το πρώτο τους με μπασίστα τον Francisco Escalona, αλλά και το πρώτο τους με τον νέο ντράμερ Γιώργο Στάμογλου.

Το καινούριο άλμπουμ θα φέρει τους Nightrage και στην Ελλάδα, ως headliners του Rise Of Decay miniFest, την Παρασκευή 12 Απριλίου στο Temple.

{youtube}aSU9UYqWSZ8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured