Αν και μετρούν πλέον 10+ χρόνια καριέρας, τα πράγματα για τους Protomartyr άργησαν να πάρουν μπροστά, αφού ήταν ουσιαστικά με το 4ο τους άλμπουμ Relatives In Descent (2017) που γνώρισαν ευρύτερη δημοσιότητα (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας ο Άγγελος Κλειτσίκας, εδώ).

Το indie hype δεν μεταφράστηκε βέβαια σε επιτυχία, καθώς το άλμπουμ έμεινε σκαλωμένο στο #204 των Η.Π.Α., επέτρεψε όμως στο post-punk σχήμα από το Ντιτρόιτ να αυξήσει τις διεθνείς του εμφανίσεις, ερχόμενο και στην Ελλάδα για πρώτη φορά, για το Ejekt Festival 2018 (δείτε τι έγραψε ο Δημήτρης Μεντές, εδώ).

Εκμεταλλευόμενοι αυτό το ξάνοιγμά τους, οι Protomartyr αποφάσισαν τώρα να επανακυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους No Passion All Technique (2012), δίσκο που είναι εξαντλημένος εδώ και χρόνια. Και, στα πλαίσια του σχετικού promo, δίνουν στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Jumbo's": το σκηνοθέτησε ο Yoonha Park και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Η καινούρια εκδοχή του No Passion All Technique θα βγει από τη Domino στις 4 Μαΐου και θα περιέχει 4 bonus tracks από ηχογραφήσεις εκείνης της εποχής.

«Προφανώς είναι ένα άλμπουμ με τόνους λαθών», δήλωσε ο Joe Casey, «όμως εκτιμούμε το πόσο ωμά ηχεί και σίγουρα μας άνοιξε την πόρτα για ό,τι κάναμε παρακάτω».

{youtube}fDC5VGDvWTI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured