Οι Madrugada έκαναν την έκπληξη με το πρόσφατο, πολυσυζητημένο τους reunion, που θα τους ξαναφέρει και πάλι στην Ελλάδα, για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια από το ντεμπούτο τους Industrial Silence (1999).

Οι αγαπημένοι Νορβηγοί θα κάνουν 3 συνολικά εμφανίσεις στη χώρα μας: Παρασκευή 5 Απριλίου θα παίξουν στη Θεσσαλονίκη (σε νέο χώρο που ανακοινώθηκε αυτές τις μέρες, την PAOK Sports Arena), ενώ Κυριακή 7 + Δευτέρα 8 Απριλίου θα βρεθούν στην Αθήνα (στο γήπεδο Tae Kwon Do). Η πρώτη αθηναϊκή ημερομηνία έχει ήδη γίνει sold-out, εισιτήρια προπωλούνται πλέον μόνο για τη δεύτερη.

Κανείς ωστόσο δεν περίμενε και περαιτέρω εκπλήξεις, πόσο μάλλον τώρα, όσο είναι ακόμα απασχολημένοι με την ευρωπαϊκή τους τουρνέ.

Να όμως που οι Madrugada βρήκαν τον χρόνο να μπουν και στο στούντιο, προσφέροντάς μας τώρα το πρώτο τους καινούριο τραγούδι εδώ και 11 χρόνια: λέγεται "Half-Light" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το κομμάτι είναι γραμμένο από τους Frode Jacobsen & Sivert Høyem, οι οποίοι υπογράφουν και την παραγωγή, μαζί με τον Christer Knutsen.

Ωστόσο το "Half-Light" δεν αποτελεί προπομπό κάποιου καινούριου άλμπουμ. Πρόκειται για τη συνεισφορά των Madrugada στο soundtrack της ταινίας του Espen Sandberg Amundsen, που είναι αφιερωμένη στον μεγάλο Νορβηγό εξερευνητή του Βορείου και Νοτίου Πόλου.

«Όταν μας ζητήθηκε να γράψουμε τη μουσική της ταινίας σκεφτήκαμε ότι είναι μία καλή ευκαιρία να μπούμε στο στούντιο και να γράψουμε ένα καινούργιο τραγούδι. Τη χρονιά που μας πέρασε παίξαμε μαζί πολύ και νιώθουμε πολύ όμορφα που μοιραζόμαστε ένα καινούργιο τραγούδι με το κοινό, που πραγματικά μας δέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες μόλις ανακοινώσαμε την επανένωσή μας», σχολίασαν οι ίδιοι οι Madrugada.

{youtube}16fhuC4byKs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured