news.team

15 χρόνια πορείας μετρούν φέτος οι Σουηδοί Enforcer στο μεταλλικό στερέωμα, στα οποία πέτυχαν να αναγορευτούν σε ηγήτορες της αναβιωτικής τάσης του ήχου της δεκαετίας του 1980.

Το γκρουπ είχε να φανεί από το άλμπουμ του 2015 From Beyond (Γερμανία #84), δουλειά που τους έφερε και στην Ελλάδα για μια επιτυχημένη συναυλία στο Κύτταρο (δείτε τι είχε γράψει στις σελίδες μας ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, πατώντας εδώ).

Αν και το νέο έτος έφερε την αποχώρηση του κιθαρίστα Joseph Tholl, τη θέση του ήδη πήρε ο Jonathan Nordwall (των Lethal Steel). Και τώρα έφτασε η ώρα της επιστροφής για τους Enforcer. Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, δίνεται στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Die For The Devil": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Gustav Ohman Spjuth.

To "Die For The Devil" προλογίζει το νέο άλμπουμ Zenith, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου από τη Nuclear Blast. «Περάσαμε 2,5 χρόνια γράφοντας και ηχογραφώντας», δήλωσε ο τραγουδιστής/κιθαρίστας Olof Wikstrand, «είναι ό,τι πιο φιλόδοξο έχουμε κάνει».

Το Zenith θα φέρει βέβαια και πάλι τους Σουηδούς στην Ελλάδα, για 2 εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη (Παρασκευή 24 Μαΐου, στο Eightball) και Αθήνα (Σάββατο 25 Μαΐου, στο Κύτταρο). Οι λεπτομέρειες των συναυλιών, αναμένονται.

{youtube}LSvSxlOv6F4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured