H indie κοινότητα ίσως άργησε λίγο να ανακαλύψει τον Kevin Morby από το Lubbock του Τέξας, αλλά τον αναγόρευσε ως μία από τις καλύτερες ελπίδες για το μέλλον του ήχου το 2016, όταν έβγαλε το 3ο του άλμπουμ Singing Saw -δουλειά που άρεσε στους κριτικούς (δείτε τι έγραψε στις δικές μας σελίδες ο Άγγελος Κλειτσίκας, εδώ), μα απέτυχε εμπορικά, καθώς μόνο το γαλλικό underground την επιβράβευσε με ένα #182 στα charts.

Ο Morby δεν έχει πολύ καιρό να φανεί, καθώς τελευταίο του μέχρι σήμερα άλμπουμ ήταν το City Music του 2017. Τώρα όμως επιστρέφει με το καινούριο τραγούδι "No Halo": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Chris Good.

Το "No Halo" προλογίζει το νέο άλμπουμ Oh My God, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Dead Oceans στις 26 Απριλίου.

Όπως ανακοίνωσε ο 30χρονος τραγουδοποιός, θα είναι ένας δίσκος περί Θρησκείας. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο ίδιος κάθε άλλο παρά θρήσκος αισθάνεται. Τον απασχολεί ωστόσο η πνευματική διάσταση των πραγμάτων, αν και, όπως έγραψε, «κρατώ την κοσμική μου προσέγγιση προς τις υποθέσεις της ψυχής. Θεωρώ πάντως τη θρησκεία ως μια παγκόσμια γλώσσα, στην οποία υπάρχει ομορφιά».

{youtube}ByAN7DdKaGw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured