news.team

Σοκ και έκπληξη προκάλεσε στον μουσικόφιλο κόσμο η επιβεβαίωση του θανάτου του Keith Flint, frontman των Prodigy, αλλά και μίας από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες του 1990s ηλεκτρονικού στερεώματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Sun, ο Keith Flint βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Essex σήμερα το πρωί από την αστυνομία, που κλήθηκε να ερευνήσει μαρτυρία που τον ήθελε αναίσθητο.

«Ο θάνατός του δεν είναι ύποπτος», ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία, λέγοντας ότι πλέον είναι υπεύθυνοι οι ιατροδικαστές για να βρουν τα ακριβή αίτια.

O Flint γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο, πριν μετακομίσει με την οικογένειά του στο Essex. Γνώρισε τον Liam Howlett σε ένα rave party στα τέλη των 1980s και, όταν ο τελευταίος συγκρότησε τους Prodigy, συμφώνησε να μετάσχει ως χορευτής. Ως το 1996, όμως, είχε γίνει πια ο βασικός τραγουδιστής, προσφέροντας μια αξέχαστη ερμηνεία στο σαρωτικό χιτ "Firestarter" (Βρετανία #1, Η.Π.Α. #30, Αυστραλία #22, Καναδάς #3, Γερμανία #6), όπως και μια ανεπανάληπτη εμφάνιση στο σχετικό βιντεοκλίπ -μπορείτε να το θυμηθείτε παρακάτω.

Οι Prodigy έβγαλαν το τελευταίο τους άλμπουμ No Tourists μόλις πέρυσι και δεν υπήρχε τίποτα το ανησυχητικό με την υγεία του Flint. Ο θάνατός του, μόλις στα 49 του, ήταν ξαφνικός.

UPDATE

Πριν λόγο, έβγαλαν κοινή ανακοίνωση και οι υπόλοιποι Prodigy, αποκαλώντας τον Flint «αδερφό και καλύτερό μας φίλο». Ωστόσο ο Howlett, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λέει ότι αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου -κάτι που δεν ειπώθηκε στην από κοινού δήλωση.

{youtube}wmin5WkOuPw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured