Για πολλά χρόνια, ξέραμε τη Solange Knowles απλά ως αδερφή της Beyoncé, αντιμετωπίζοντας με ...συγκατάβαση την είσοδό της στη δισκογραφία.

Ωστόσο, το 3ο της άλμπουμ A Seat At The Table (2016) μας ανάγκασε να αναθεωρήσουμε, ενώ παράλληλα την οδήγησε σε μια σημαντική καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία: κατέκτησε το νούμερο 1 των Η.Π.Α., έφτασε ως το #17 της Βρετανίας, εμφανίστηκε έστω και στα χαμηλά της πάντα σημαντικής για τον «μαύρο» ήχο Γαλλίας (#74), ενώ κατέληξε και σε κάμποσες λίστες της χρονιάς, μεταξύ των οποίων και στη δική μας (δείτε εδώ).

Μεγάλο ήταν λοιπόν το ενδιαφέρον για το επόμενο βήμα, το οποίο αποδεικνύεται τώρα ότι «ψηνόταν» εδώ και κάποιον καιρό, για να κάνει μια ξαφνική και αρκούντως θεαματική εμφάνιση με το που μπήκε ο Μάρτης.

Το νέο άλμπουμ λέγεται When I Get Home. Αν μάλιστα είστε συνδρομητές στο iTunes, μπορείτε να δείτε (εδώ) και ένα συνοδευτικό φιλμάκι διάρκειας 33 λεπτών, που σκηνοθέτησε η ίδια Solange με τη βοήθεια διαφόρων επαγγελματιών.

Το When I Get Home βρίθει από γνωστά ονόματα του σήμερα που συμμετέχουν σε αυτό με διάφορους τρόπους -μεταξύ άλλων, εδώ βρίσκονται ο Gucci Mane, o Tyler The Creator, o Earl Sweatshirt, αλλά και ο Panda Bear με τον Dev Hynes.

Σε πρώτη ματιά, το άλμπουμ δείχνει ιδιαίτερα ζουμερό, πλέον, όμως, το ενδιαφέρον για το στρατόπεδο της Solange μετατοπίζεται στο τι θα κάνει στα charts -και ειδικά τα αμερικάνικα- αφού στόχος είναι ένα ακόμα νούμερο 1. Ως το τέλος της εβδομάδας, θα ξέρουμε.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured