Η μεγάλη περσινή επιτυχία του Bohemian Rhapsody έβαλε τόσο τη βιομηχανία, όσο και το κοινό στον «πυρετό» των μουσικών βιογραφιών. Και το επόμενο εγχείρημα που θεωρείται επί του παρόντος «hot», είναι το Rocketman -μια ταινία αφιερωμένη στη ζωή και πορεία του Elton John.

Το Rocketman βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία, αφού ανακοινώθηκε ότι θα «προσγειωθεί» στα βρετανικά σινεμά στις 17 Μαΐου, φτάνοντας έπειτα στις Η.Π.Α. στις 31 Μαΐου. Έτσι, η παραγωγή έδωσε αυτές τις μέρες ένα νέο επίσημο trailer, το οποίο και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Διόλου τυχαία, τη σκηνοθεσία του Rocketman ανέλαβε ο Dexter Fletcher -ο άνθρωπος δηλαδή που αντικατέστησε τον Bryan Singer στη σκηνοθεσία του Bohemian Rhapsody.

Τον ρόλο του σερ Έλτον ανέλαβε ο 29χρονος Άγγλος ηθοποιός και τραγουδιστής Taron Egerton, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του το 2011 από τη βρετανική τηλεόραση. Τον ρόλο του Bernie Taupin θα παίξει ο 32χρνος Άγγλος ηθοποιός και χορευτής Jamie Bell, που έγινε γνωστός το 2000 από το Billy Elliot.

{youtube}S3vO8E2e6G0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured