Μετά τη διάλυση των R.E.M. (2011), ο εμβληματικός τους τραγουδιστής Michael Stipe έχει περιστασιακά μόνο ασχοληθεί με τη μουσική.

Πέρυσι, ωστόσο, τον είδαμε ξανά σε κίνηση ενώ τώρα ξεκινά το 2019 με την κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού: το λένε "Time Is The Killer" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησαν γι' αυτό οι Bobby Bukowski & Bradley Gregg.

Ο Stipe τραγουδάει το "Time Is The Killer" με την ηθοποιό Rain Phoenix (αδερφή του μακαρίτη River Phoenix), η οποία κάνει με αυτό την πρώτη της επαφή με τη δισκογραφία. 

Το τραγούδι λειτουργεί ως promo για μια συλλογή ονόματι Time Gone, η οποία κυκλοφόρησε στις 14 Φεβρουαρίου από την Kro Records και τη LaunchLeft. Περιλαμβάνει βασικά ακυκλοφόρητα τραγούδια από τη μπάντα που είχε ο River Phoenix όσο ζούσε, τους Aleka's Attic.

«Είναι λίγο σοκαριστικό να συνειδητοποιείς ότι πέρασαν 25 χρόνια από τον θάνατό του», δήλωσε η Rain Phoenix, «με αυτήν τη συλλογή θα θέλαμε λοιπόν να συστήσουμε στον κόσμο τον River τον μουσικό».

{youtube}0DScowAfMcg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured