φωτογραφία: Athos Burez

Ο εγχώριος Τύπος άργησε να πάρει χαμπάρι τη δημοφιλία που απόκτησαν στην Ελλάδα οι Βέλγοι Warhaus, για την οποία πάντως κανείς δεν αμφιβάλλει πλέον, μετά τις επιτυχημένες τους συναυλίες το 2018.

Όμως για τον Maarten Devoldere, οι Warhaus δεν είναι παρά το «άλλο του πρότζεκτ»: ο Βέλγος τραγουδοποιός μπήκε στη δισκογραφία με τους Balthazar (2010) και με εκείνους είναι που συνεχίζει τώρα, δίνοντας στη δημοσιότητα το καινούριο τραγούδι "Wrong Vibration". Μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Benny Vandendriessche.

Το "Wrong Vibration" είναι δείγμα γραφής από το νέο άλμπουμ των Balthazar Fever, που κυκλοφορεί τώρα από την Play It Again Sam. Σε αυτό, το alternative rock σχήμα επεδίωξε να ανανεώσει τον ήχο του, κάνοντάς τον λιγότερο μελαγχολικό.

Το Fever θα φέρει μάλιστα τους Balthazar και στην Ελλάδα το καλοκαίρι, για μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο στο Summer Nostos Festival, στο Summer Nostos Festival που διοργανώνεται και υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (Τρίτη 25 Ιουνίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος).

{youtube}TZkG4w0dm7M{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured