news.team

Ο Danny Boyle δεν χρειάζεται συστάσεις για τους περισσότερους φίλους της μουσικής και του κινηματογράφου. Είναι ο άνθρωπος που το 1996 μετέφερε στη μεγάλη οθόνη το Trainspotting του  Irvine Welsh και στη συνέχεια έφτασε ως τα βραβεία Όσκαρ, κερδίζοντας το αγαλματάκι Καλύτερης Σκηνοθεσίας το 2008 με το Slumdog Millionaire, αλλά και 2 ακόμα υποψηφιότητες το 2010 (Καλύτερης Ταινίας & Καλύτερου Προσαρμοσμένου Σεναρίου) για το 127 Hours.

Τελευταία του σκηνοθετική δουλειά ήταν το (αμφιλεγόμενο) sequel του Trainspotting, T2 (2017), τώρα όμως έχει τρελάνει κόσμο με το trailer της επικείμενης ταινίας Yesterday. Κι αυτό γιατί, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στον σύνδεσμο παρακάτω, διαδραματίζεται σε έναν κόσμο στον οποίον δεν υπήρξαν ποτέ οι Beatles!

58c-2.png

Για την ακρίβεια, υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος που θυμάται τους Beatles στο σενάριο του Richard Curtis, ο βασικός ήρωας Jack Malik, τον οποίον θα παίξει ο (εικονιζόμενος) Himesh Patel -ένας 28χρονος ηθοποιός που στη Βρετανία είναι διάσημος λόγω της συμμετοχής του στη δημοφιλή σαπουνόπερα EastEnders.

Το φιλμ αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι (28 Ιουνίου), από την Universal.

{youtube}IGgxBU96hz8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured