Με το δεξί μπαίνει στη δισκογραφία η Melanie Faye, μια 19χρονη κιθαρίστρια και τραγουδοποιός από το Νάσβιλ του Τενεσί, η οποία ευτυχεί στα πρώτα της βήματα να έχει τις «ευλογίες» του Mac DeMarco. Στον σύνδεσμο λοιπόν στο τέλος της είδησης, μπορείτε να τους ακούσετε να συμπράττουν σε ένα τραγούδι ονόματι "Eternally 12".

Ο 28χρονος Καναδός ανήκει σε εκείνες τις περιπτώσεις που μπόρεσαν όχι μόνο να κερδίσουν δημοσιότητα στο indie στερέωμα της τρέχουσας δεκαετίας, αλλά και να τη μεταμορφώσουν σε ευδιάκριτη εμπορική επιτυχία. Ο πρώτος ντόρος έγινε πίσω στο 2014 για το άλμπουμ Salad Days (Η.Π.Α. #30, Βρετανία #90), και πάνω του χτίστηκε έπειτα η αποδοχή που βρήκε το This Old Dog του 2017 (Καναδάς #27, Η.Π.Α. #29, Βρετανία #21, Αυστραλία #23, Γαλλία #144) -ο δίσκος δηλαδή που έφερε τον DeMarco για πρώτη φορά και στην Ελλάδα, ως headliner της 2ης ημέρας του Winter Plisskën Festival 2017 (θυμηθείτε την ανταπόκριση της Τάνιας Σκραπαλιώρη, εδώ).

Το "Eternally 12" δεν είναι βέβαια ακριβώς καινούριο, αφού η οργανική του εκδοχή είχε ήδη δημοσιοποιηθεί το 2018. Τώρα, όμως, μεταμορφώνεται σε πλήρες τραγούδι. Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο DeMarco δεν συμμετέχει καθόλου στα φωνητικά: αρκείται εδώ στον ρόλο του κιθαρίστα και παραγωγού.

Το "Eternally 12" προλογίζει το πρώτο ΕΡ της Faye. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες θα λέγεται HomoPhone και αναμένεται μέσα στο 2019.

Ο DeMarco επιβεβαίωσε εντωμεταξύ ότι κι αυτός δουλεύει πάνω σε καινούριο προσωπικό δίσκο, τον οποίον και επιθυμεί να βγάλει πριν τελειώσει το έτος.

{youtube}dvWZt6SuNtI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured