Στα 30 του, πλέον, ο James Blake έχει περάσει την τρέχουσα δεκαετία κερδίζοντας διαρκώς έδαφος στην εκτίμηση κοινού και κριτικών, χάρη σε έναν πολυσυλλεκτικό ήχο, που ξέρει να φλερτάρει και με το σύγχρονο R'n'B και με την ποπ, αλλά και με τα ηλεκτρονικά.

Ο νέος του δίσκος Assume Form δεν έχει κλείσει ακόμα μήνα απ' όταν κυκλοφόρησε και ήδη του έχει χαρίσει τη μεγαλύτερή του μέχρι στιγμής επιτυχία: #6 στην πατρίδα Βρετανία, #21 στις Ηνωμένες Πολιτείες -με συμπαθητικές θέσεις και σε άλλες βασικές για τη μουσική αγορές (Αυστραλία #22, Γαλλία #60, Καναδάς #8, Γερμανία #27).

Το σχετικό promo συνεχίστηκε λοιπόν αυτές τις μέρες με τη δημοσίευση ενός νέου βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Mile High": το σκηνοθέτησε ο Nabil Elderkin μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Mile High" βρήκε τον Λονδρέζο μουσικό να συνεργάζεται με δύο πολυακουσμένους τελευταία Αμερικανούς εκπροσώπους της trap τάσης του σύγχρονου χιπ χοπ, τον ράπερ Travis Scott και τον παραγωγό Metro Boomin. Ο πρώτος, μάλιστα, εμφανίζεται και στο κλιπ, συναντώντας τον Blake στο Mile High Cafe στο Idyllwild της Καλιφόρνια, πριν πέσει μαζί του σε έναν σκοτεινό, υπόγειο κόσμο.

Το τραγούδι έχει κυκλοφορήσει και σαν single, ωστόσο δεν μπόρεσε να μπει ούτε στο top-40 της Βρετανίας (έμεινε στο #47), αλλά ούτε στα 100 πρώτα της Αμερικής (έμεινε στο #122).

{youtube}pkHlze-Pg3g{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured