φωτογραφίες: Knut Åserud

Η ευρωπαϊκή περιοδεία που θα φέρει ξανά στην Ελλάδα τους πολυαγαπημένους του εναλλακτικού κοινού Madrugada, ξεκίνησε πριν λίγες μέρες με τον καλύτερο τρόπο: με 2 sold-out συναυλίες στη Spectrum Arena στο Όσλο (υπολογίζεται ότι μαζεύτηκαν 20.000 άτομα) και το νορβηγικό κοινό να αποθεώνει την ανασχηματισμένη μπάντα, η οποία βγαίνει τώρα στον δρόμο για να τιμήσει τα 20 χρόνια από το δισκογραφικό της ντεμπούτο με το Industrial Silence.

Οι Madrugada σχεδίαζαν από καιρό την παραγωγή του σόου, θέλοντας να είναι αντάξιο της επιστροφής τους. Και, κρίνοντας από τις φωτογραφίες και τα γενικά στιγμιότυπα που είδαμε, τα κατάφεραν. Στον σύνδεσμο λοιπόν παρακάτω, μπορείτε να δείτε κι εσείς ένα μισάωρο απόσπασμα από τα όσα έγιναν στη Νορβηγία στις 1 Φεβρουαρίου, πρώτη μέρα της Industrial Silence 2019 περιοδείας.

60z-2.jpg

Οι Madrugada μπήκαν με το "Vocal" και έμειναν στη σκηνή για 2 ώρες, παίζοντας όλο το Industrial Silence και επιλογές στη συνέχεια από την υπόλοιπη δισκογραφία τους. Μαζί τους εμφανίστηκε και η Ane Brun, η οποία τραγούδησε ντουέτο με τον Sivert Høyem το "Lift Me". Ο τελευταίος δεν παρέλειψε βέβαια να κάνει και πανηγυρική κάθοδο στο κοινό κατά τη διάρκεια του "The Kids Are On High Street", ενώ από την οροφή του Spektrum έπεφταν χρυσά κονφετί και εκατοντάδες μπαλόνια.

Κάτι ανάλογο θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε και για τις 3 ελληνικές τους εμφανίσεις τον Απρίλιο. Υπενθυμίζουμε ότι οι Madrugada θα παίξουν Παρασκευή 5 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη (στο Helexpo Pavilion 5), ενώ Κυριακή 7 + Δευτέρα 8 Απριλίου θα βρεθούν στην Αθήνα (στο γήπεδο Tae Kwon Do). Η πρώτη αθηναϊκή ημερομηνία έχει ήδη γίνει sold-out, εισιτήρια προπωλούνται πλέον μόνο για τη δεύτερη.

{youtube}UkSo5EOSiEc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured