Δεν χαίρει και μεγάλης εκτίμησης ο Logic ανάμεσα στους χιπ χοπ πιουρίστες, ούτε και παίρνει καλές κριτικές στα μέσα που έχουν αγκαλιάσει μερίδα του σύγχρονου ραπ ήχου. Ο κόσμος, όμως, τον γουστάρει: φάνηκε ξεκάθαρα το 2017, όταν το άλμπουμ Everybody του χάρισε το πρώτο του νούμερο 1 στις Η.Π.Α. (κι ένα #20 στη Βρετανία), αλλά και πέρυσι, από τις επιδόσεις του YSIV (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #19, Αυστραλία #8, Καναδάς #4).

Τώρα, ο 29χρονος ράπερ από το Rockville του Μέριλαντ γυρνά με καινούριο τραγούδι. Το οποίο όχι μόνο φέρει το όνομα του διάσημου ηθοποιού Keanu Reaves, αλλά περιέχει και ρίμα με ξεκάθαρη αναφορά στο περίφημο πρώτο φιλμ της Matrix τριλογίας (1999): «I am the one, like Keanu Reeves». Μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Keanu Reaves" είναι πρώτο δείγμα γραφής από κάποιο νέο άλμπουμ που ετοιμάζει αυτό το διάστημα ο Logic, για το οποίο ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πληροφόρηση. Ήδη πάντως του χάρισε ακόμα μία αξιοσημείωτη επιτυχία στην Αμερική (#38), ενώ εμφανίστηκε και στα πολύ χαμηλά των βρετανικών charts (#86).

{youtube}6-zRqxl5Gkk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured