Είχε να φανεί περίπου 3 χρόνια ο Eros Ramazzotti, ο Ιταλός σταρ με την 30ετή καριέρα και τις πωλήσεις των 60.000.000 αντιτύπων. Τέλη ωστόσο του 2018 επέστρεψε με το νέο του άλμπουμ Vita Ce N'È, δουλειά που του χάρισε ένα ακόμα νούμερο 1 στην πατρίδα, αλλά και το #6 της Ισπανίας, το #1 της Ελβετίας, το #1 της Αυστρίας και το #7 της Γερμανίας.

Τώρα λοιπόν, καθώς το σχετικό promo συνεχίζεται, δίνει στη δημοσιότητα ένα ακόμα βιντεοκλίπ σκηνοθετημένο στο εξωτικό Μαϊάμι από τον Marc Klasfeld, αυτή τη φορά για το τραγούδι "Per Le Strade Una Canzona": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Per Le Strade Una Canzona" βρήκε τον Ramazzotti να συνεργάζεται με τον Luis Fonsi, τον Πορτορικανό δηλαδή τραγουδιστή που σάρωσε την υφήλιο το 2017 με το "Despacito" πουλώντας 11.000.000 αντίτυπα σε πλανητική κλίμακα.

«Ο Luis είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος καλλιτέχνης και πραγματικός φίλος. Περάσαμε τέλεια κατά τη διάρκεια του γυρίσματος», σχολίασε ο Ramazzotti.

Για την προώθηση του νέου άλμπουμ, ο Ramazzotti ανακοίνωσε ότι θα βγει σε παγκόσμια περιοδεία, η οποία θα τον φέρει και στην Ελλάδα την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, για μια συναυλία στο Γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο.

{youtube}mYc9jSdhwMw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured