φωτογραφία: Mia Mala McDonald

Στα 31 της, η τραγουδοποιός Courtney Barnett από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, πέτυχε να γίνει ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα στο indie στερέωμα της τρέχουσας δεκαετίας, με πολλούς να τη θεωρούν ως μία σημαντική ελπίδα για το μέλλον της κιθαριστικής μουσικής.

Τώρα λοιπόν που συμβαίνει, θα έχουμε την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε ζωντανά και στην Ελλάδα, στον πρώτο της ερχομό στα μέρη μας: θα παίξει στο Fuzz την Πέμπτη 16 Μαΐου, με την προπώληση εισιτηρίων να έχει ξεκινήσει (δείτε εδώ) στα 23 ευρώ για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί προς 25 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.

Η Courtney Barnett ξεκίνησε το 2012 με το ΕΡ I've Got Α Friend Called Emily Ferris, αλλά έκανε για πρώτη φορά ντόρο το 2015 με το ντεμπούτο άλμπουμ της Sometimes I Sit Αnd Think, Αnd Sometimes I Just Sit (Αυστραλία #4, Βρετανία #16, Η.Π.Α. #20, Γαλλία #91, Γερμανία #73). Το 2017 έβγαλε το Lotta Sea Lice συνεργαζόμενη με τον Kurt Vile (Αυστραλία #5, Βρετανία #11, Η.Π.Α. #51, Γαλλία #89, Καναδάς #92, Γερμανία #75), ενώ τελευταία μέχρι σήμερα κατάθεσή της είναι το Tell Me How You Really Feel του 2018 (Αυστραλία #2, Βρετανία #9, Η.Π.Α. #22, Γαλλία #30, Γερμανία #24), για το οποίο και περιοδεύει τώρα.

{youtube}TISIPNpRuoY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured