Πολυάσχολος υπήρξε μέσα στο 2018 ο Kanye West, αφού και το νέο δικό του άλμπουμ Ye έβγαλε με  επιτυχία (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #2, Αυστραλία #1, Γαλλία #51, Καναδάς #1, Γερμανία #25) και μια συνεργασία με τον Kid Cudi ονόματι Kids See Ghosts κυκλοφόρησε (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #7, Αυστραλία #4, Καναδάς #3, Γερμανία #33) και κάποια non-album singles λάνσαρε (με το "Ye vs. Τhe People" να φτάνει στο #85 των εθνικών charts στην Αμερική), αλλά και σε κάμποσα πράγματα συναδέλφων καλλιτεχνών έβαλε το χεράκι του, με διάφορους τρόπους.

Το πώς θα κινηθεί μέσα στο 2019 παραμένει πεδίο υποθέσεων (παρότι έχει τάξει καινούριο άλμπουμ), τώρα πάντως επέστρεψε στα πράγματα συνεργαζόμενος με τον YNW Melly για ένα φρέσκο τραγούδι με τίτλο "Mixed Personalities": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Cole Bennett.

Το "Mixed Personalities" δεν προορίζεται πάντως για δίσκο του West. Μετρά στις συνεργασίες, είναι δε promo για το ολοκαίνουριο mixtape του YNW Melly We All Shine.  

Ο τελευταίος είναι μόλις 19 χρονών και μετριέται στις δυνάμεις που ξεπήδησαν την τρέχουσα δεκαετία από το SoundCloud rap ρεύμα. Κατά κόσμον Jamell Demons, είναι από Gifford της Φλόριντα και ακόμα δεν έχει κάνει επίσημο ντεμπούτο στη δισκογραφία.

{youtube}iFv6BXjnKRU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured