Αφού έσπασε τα ρεκόρ του YouTube και του Spotify για το 2018, η Ariana Grande βάζει πλώρη τώρα για μία ακόμα επιτυχία με το φρέσκο της τραγούδι "7 Rings": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό η Hannah Lux Davis.

Στη Βρετανία πολλοί θεωρούν ότι το "7 Rings" θα βρεθεί στην κορυφή των charts ύστερα από το εντυπωσιακό νούμερο των 14.966.544 streams παγκοσμίως στο Spotify (που συνιστά νέο ρεκόρ για την πλατφόρμα, σπάζοντας εκείνο της Mariah Carey), χαρίζοντας έτσι στην 25χρονη Αμερικανίδα το 4ο βρετανικό της νούμερο 1 -σίγουρη δε θεωρείται η επιτυχία και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ωστόσο η Princess Nokia έχει τις ενστάσεις της και τις κοινοποίησε δημόσια.

H ράπερ που είναι αρκετή γνωστή στο ελληνικό κοινό από το αναπάντεχο sold-out που σημείωσε το φθινόπωρο του 2017 στο Gagarin (θυμηθείτε εδώ τι είχε γράψει τότε στις σελίδες μας ο Τάσος Μαγιόπουλος), κατηγορεί μέσω Twitter τη Grande ότι αντέγραψε το δικό της "Mine" για το "7 Rings", ένα τραγούδι από το mixtape 1992 (2017).

Μέχρι στιγμής, η Grande (η οποία είναι συν-δημιουργός του κομματιού, μαζί με 7 ακόμα άτομα) δεν έχει απαντήσει κάτι δημοσίως στην Princess Nokia. Σε δικές της δηλώσεις έχει πει ότι πηγή έμπνευσης για το "7 Rings" ήταν ένα ταξίδι με φίλους στη Νέα Υόρκη, ενώ έχει δημοσιοποιήσει βέβαια και το sample που χρησιμοποιεί -είναι άλλωστε από το πασίγνωστο "My Favorite Things", τραγούδι από το μιούζικαλ Η Μελωδία Της Ευτυχίας (1959), που στην κινηματογραφική εκδοχή του 1965 ερμήνευσε η Julie Andrews.

Το τραγούδι προλογίζει το νέο της άλμπουμ Thank U, Next, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο. Στη δισκογραφία της θα διαδεχθεί το Sweetener του 2018 (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #2, Καναδάς #1, Γερμανία #3, Ιαπωνία #5).

{youtube}QYh6mYIJG2Y{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured