Ο πρόσφατος χαμός γύρω από τους Queen και τον Freddie Mercury που πυροδότησε η παγκόσμια επιτυχία της ταινίας Bohemian Rhapsody, φέρνει στο προσκήνιο και πτυχές της rock ιστορίας ελάχιστα γνωστές -τουλάχιστον στους πολλούς.

Ο σκηνοθέτης Rudi Dolezal υπήρξε επί χρόνια φίλος με τον Mercury και οι αφοσιωμένοι των Queen θα τον θυμούνται ως σκηνοθέτη του βιντεοκλίπ για το "These Are The Days Of Our Lives" -την τελευταία εμφάνιση του Mercury με την υπόλοιπη μπάντα πριν τον θάνατό του (1991).

Μιλώντας στην εφημερίδα New York Post με αφορμή το Bohemian Rhapsody, ο Dolezal αναφέρθηκε στα περίφημα πάρτυ στο σπίτι του Mercury στο Kensington του Λονδίνου. Εκεί, κάποια φορά συνέπεσε με τον Rod Stewart και τον Elton John.

«Ήταν ο Rod που πρότεινε την ιδέα να έφτιαχναν μαζί ένα supergroup, είχε μάλιστα βρει και το όνομα: Nose, Teeth & Hair», είπε ο Dolezal, εξηγώντας ότι «εκείνος είχε τη μεγάλη μύτη, ο Elton είχε θέματα με τα μαλλιά του και ο Freddie ζητήματα με τα δόντια του».

Η ιστορία βέβαια δεν είναι ακριβώς άγνωστη, εντούτοις βρίσκεται καταχωνιασμένη κάπου στην αυτοβιογραφία του Rod Stewart (2012), ο οποίος τα θυμάται κάπως διαφορετικά, με φόντο το Λος Άντζελες και όχι το Λονδίνο.

Σε κάθε περίπτωση, αν και το εγχείρημα τους είχε για λίγο ενθουσιάσει, δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

{youtube}oB4K0scMysc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured