φωτογραφία: Robin Little

Άσχετα με το τι λέει το hype, μέσα στο 2018 ο Paul Weller ήταν ανάμεσα στους κάμποσους «παλιούς» που έβαλαν με τους δίσκους τους τα γυαλιά στους νεότερους, όσον αφορά το ευρύτερο pop/rock πεδίο (δείτε τι έγραψε ο Ανδρέας Κύρκος για τον δικό του με ένα κλικ εδώ). Το True Meanings, μάλιστα, τα πήγε καλά και εμπορικά, χάνοντας παρά τρίχα το βρετανικό νούμερο 1 (έμεινε στο #2) -«σκόραρε» δε και ένα #19 στη Γερμανία.

Ο αειθαλής mod father θα είναι όμως μαζί μας και το 2019, αφού ανακοίνωσε ότι εκδίδει τη συναυλία που έδωσε τον Οκτώβριο στο Royal Albert Hall του Λονδίνου. Και μάλιστα όχι μόνο σε άλμπουμ, αλλά και σε ταινία.

Υπό τον τίτλο λοιπόν Other Aspects: Live At The Royal Albert Hall, το σχετικό φιλμ θα προβληθεί από τις 28 Φεβρουαρίου και μετά σε επιλεγμένους κινηματογράφους της Βρετανίας, παίρνοντας κατόπιν τον δρόμο της έκδοσης σε DVD (στο οποίο θα περιέχεται και ένα μίνι ντοκιμαντέρ, αλλά και εξτρά σκηνές, από τις πρόβες). Στον δε σύνδεσμο παρακάτω, μπορείτε να δείτε και το επίσημο trailer.

Κατόπιν, στις 8 Μαρτίου, θα εμφανιστεί και το σχετικό άλμπουμ στα δισκοπωλεία, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Parlophone.

{youtube}w7vKx_XgFWQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured