Θύμα μιας υπερβολικής δόσης φαρμάκων, ο Gustav Åhr από το Allentown της Πενσιλβάνια έφυγε μόλις στα 21 του χρόνια (2017), πάνω που -ως Lil Peep- είχε αρχίσει να λογίζεται στα είδωλα του emo hip hop των ημερών μας: το πρώτο του (και μοναδικό εν ζωή) άλμπουμ του Come Over When You're Sober, Pt. 1 τον έφερε στο #38 των Η.Π.Α. λίγους μήνες πριν τον θάνατό του, κάνοντας μικρή αίσθηση και στην Ευρώπη (Βρετανία #71, Γαλλία #112, Γερμανία #82).

Έκτοτε, το ενδιαφέρον του Τύπου αλλά και του κοινού έχει πολλαπλασιαστεί, κάτι που οδήγησε τη μητέρα του Liza Womack και τους ιθύνοντες της Columbia να ξεσκονίσουν τα λάπτοπ του για τα πλήρη sessions του Come Over When You're Sober, Pt. 1. Το υλικό που μάζεψαν, εκδόθηκε τον Νοέμβριο 2018 υπό τον τίτλο Come Over When You're Sober, Pt. 2 (Η.Π.Α. #4, Βρετανία #19, Αυστραλία #15, Γαλλία #57, Καναδάς #3, Γερμανία #26).

Τώρα, στα πλαίσια του σχετικού promo, δίνεται στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το τραγούδι "16 Lines", το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κλιπ είχε γυριστεί τον Απρίλιο του 2017 στη Νέα Υόρκη από τον Wiggy, πριν τον θάνατο του νεαρού ράπερ.

{youtube}DxNt7xV5aII{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured