Παρά τη σαρωτική του εμπορική επιτυχία (Βρετανία #1, Η.Π.Α. #8, Αυστραλία #1, Γαλλία #1, Καναδάς #4, Γερμανία #4, Ιαπωνία #9, Ελλάδα #1), το περσινό άλμπουμ των Arctic Monkeys Tranquility Base Hotel & Casino σχεδόν αγνοήθηκε στις «λίστες της χρονιάς», έχοντας αφήσει γεύση απογοήτευσης στους κριτικούς (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος, πατώντας εδώ). Για μας τους Έλληνες, ωστόσο, μάλλον θα μείνει στην ιστορία ως το άλμπουμ που επιτέλους τους έφερε για συναυλία στην Ελλάδα, στα πλαίσια του Rockwave Festival 2018 (δείτε τι έγραψε για τη βραδιά ο Άγγελος Κλειτσίκας, πατώντας εδώ).

Ο Alex Turner και η υπόλοιπη παρέα συνεχίζουν πάντως και μέσα στο 2019 την περιοδεία προώθησής του. Αυτό το διάστημα βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου έκαναν και μια σπέσιαλ τηλεοπτική εμφάνιση, στο περίφημο μουσικό σόου Austin City Limits, το οποίο αναμεταδίδεται ζωντανά από το Austin του Τέξας σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα από το 1976, για λογαριασμό της Public Broadcasting Service.

Την εμφάνιση αυτή μπορείτε τώρα να δείτε και εσείς ολόκληρη, πατώντας εδώ και βρίσκοντας τον σχετικό player.

Το set των Arctic Monkeys περιλάμβανε τραγούδια όπως τα "The Ultracheese", "Star Treatment" και "One Point Perspective", αλλά είχε και επιλογές από όλο σχεδόν το φάσμα της δισκογραφίας τους.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured